RSS vesti


Web prijatelji:

 Početna strana
Strana se učitava


Letnja smena, sedmodnevni boravak u čika Duškovom domu na Rajcu
31. jul - 07. avgust 2022.
Седмодневни боравак на Рајцу у планинарском дому Чика Душко Јовановић

Од 31.07 до 07.08.2022.г.


Поздрављају вас Зорка, Андрија и Дуле

Полазак:из Београда 31.07.2021. године у 10 сати са паркинга из Скерлићеве улице (код храма Св. Саве и библиотеке Србије)
Повратак: са Рајца 07.08.21. године у 17 сати
Програм: Програм је прилагођен планинарима – ветеранима (бакама, декама и њиховим унуцима), дакле, лагане шетње рајачким ливадама и шумама, брањe купина и пландовањe у хладу уз рајачке стихове Победаша...
Традиционална јутарња фискултура, предавања у ТВ сали учесника смене...могу да се допуне новим идејама, које су увек добродошле!
Зато позивамо нове предаваче и стихотворце да се не стиде, него да се пријаве...
Напомена:Последњег дана боравка собе се напуштају у 9 часова;
После тога је доручак;
Полазак за Београд је у 17 часова.

Дом има савремену кухињу, као и шпорет на дрва, у којој се кувају укусна домаћа јела, такође су заступљени и специјалитети са околних терена сир, кајмак, кукурузни качамак (од брашна са поточаре), млеко….
Смештајни капацитет дома је 52 лежајева у двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама са заједничким купатилима.
За веће планинарске манифестације има смештај на таванском простору (скупно лежиште).
Такође има ТВ салу, библиотеку (где се могу изнајмити књиге за читање), стони тенис, као и друштвене игре: “Рајачке стазе”, “човече не љути се”, шах, карте.

Седмодневни боравак на Рајцу са комплетним пансионом и превозом из Београда уколико напунимо Дом био би је 14.600 динара.
Све информације о појединачним ценама исхране, преночишта и превоза, можете добити и уплате извршити код вође смене Душана Вулићевића и дежурне Зорке Јовановић, понедељком од 17. До 19. ч., у просторијама планинарског клуба.
Слике:.....и укусна домаћа јела: