PLANINARSKA KUĆA „DOBRA VODA“
kućni red | Istorijat i izveštaji | galerija

         

 

Planinarska kuća "Dobra voda" - ispod Suvobora na 758m, Otvorena je 1966, godine u obnovljenoj seoskoj kući. Ovaj objekat se može koristiti tokom cele godine. Raspolaže sa 12 kreveta (na sprat), opremljen je kuhinjom sa štednjakom na drva (nema struje). Postoje 2 izvora u neposrednoj blizini.

U vremenu od maja do oktobra postoji mogućnost snabdevanja namirnicama (mleko, sir, kajmak, krompir i sl.) kod lokalnog stanovništva.

Rezervacija smeštaja i bliža obaveštenja se mogu dobiti kod Borisa Soskića (telefon 153-944, 063-723-46-84) i na recepciji u društvu.

Pristup:

 

 

 

 

Poziv

Dobra Voda, naša skrovita kuća, ušuškana borovima u šapatu penušavih izvora. Na domak komforu i lagodnosti asfalta i betona, ova planinska kuća, izranja iz senovitih suvoborskih padina, skrivena čarolijom nostalgije za prošlim vremenima...

 

POZIVAMO VAS DA UPOZNATE I DOŽIVITE SUVOBOR I RAJAC U OBNOVLjENOJ SEOSKOJ KUĆI, NAŠOJ PLANINARSKOJ KUĆI DOBRA VODA!

Boraviti na Dobroj Vodi, u srcu Suvobora, znači: udahnuti dah prirode, slušati napeve ptica, gledati noću zvezde krupne kao šake, puniti pluća ozonom posle kiše, osetiti toplinu – pucketanje vatre i miris tek ispečenog hleba, piti kristalno čistu i hladnu vodu, ubirati plodove i darove prirode, slušati riku vetrova i tišinu, sa meštanima voditi duge i prijatne razgovore. Ko ovo i više od toga, tamo oseti uvek će se vraćati na izvor ovih lepota.

 

Razglednice sa motivima Dobra Voda

P.D."POBEDA" PLANINARSKA KUĆA

11000 BEOGRAD "DOBRA VODA"

Mačvanska br.8 RAJAC

Tel. 011/455-781

kućni red | Istorijat i izveštaji | galerija