Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji

Ovo je trenutni spisak registrovanih biciklista članova MTB kluba "Pobeda". Ukoliko želite da nam se pridružite, a delite sa nama ljubav prema prirodi, planinama i dvotočkašima, dobrodošli ste. Za detalje o članu kliknite na ime.

! Svaki vid kopiranja i zloupotrebe personalnih informacija članova je zabranjen i kažnjiv zakonom. Stranica je predviđena za lično informisanje !

   
Aleksandar Matković Vesna Lukić
   
     
Nikola Popović
   
 
 
 
   
     
Viktor Mirković
 

Uvek smo spremni da dočekamo nove članove

Pridružite nam se u pohodima i takmičenjima

Podelimo uspehe i učinimo ih većim

Design by SVIM @ 2005