Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji

Nepunih godinu dana nakon osnivanja kluba, "Pobeda" je organizovala svoju prvu trku, naravno na prelepim Rajačkim stazama - "Kup Rajca". Za ovaj poduhvat su najzaslužniji Srđan Marjanov i Saša Matković, koji su se izuzetno mnogo zalagali da ta promotivna manifestacija prođe što je moguće bolje. Sa obzirom da je trka organizovana u sklopu tradicionalnih planinarskih igara "Dan čistih planina", podrška vrha PD "Pobede" nije izostala. Trka je protekla u najboljem mogućem redu, i time je postavljen temelj nove "Pobedine" tradicije... Staza je dugačka 7130 metara i prolazi kroz karakteristično fenomenalne pejzaže Rajca, u srcu Srbije. Zahvaljujući raznovrsnosti podloge koja je prisutna, mnogi biciklisti koji su je provezli izrazili su zadovoljstvo. Od brzih pravaca do kamenitih i opasnih spusteva - tuda je zanimljivo proći i rekreativno. Za trku se mogu prijaviti svi takmičari stariji od 12 godina. Osvrt na održane kupove nalazi se u izveštajima.

 
  • - Detaljno opisani svi delovi staze, po prolaznim tačkama

  • - Precizno prikazan raspored uspona i spusteva

  •   - Do sada održana Kup takmičenja
Design by SVIM @ 2005