Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji
Planinarsko društvo "Pobeda", a samim tim i MTB klub, locirano je u Mačvanskoj ulici broj 8, na uglu sa Graničarskom. Najbliže odrednice su čuveni Čuburski park i hram Svetog Save. U neposrednoj blizini je i ulica Vojislava Ilića, u kojo je i stanica trolejbusa broj 19 i 29. Najlakši način da nas nađete jeste pomoću dole istaknute detaljne karte bliže okoline lokacije društva.

U zgradi društva se svakog radnog dana, sem petka, od 17-20 časova nalazi dežurna osoba. U društvo se možete učlaniti ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom od 18-19 časova, lično u zgradi društva. Za učlanjenje je potrebna lična karta (za punoletne osobe) i simbolična godišnja članarina. Ispunjenjem ovih uslova postajete član planinarskog društva "Pobeda" i dobijate planinarsku knjižicu, čime imate mogućnost ulaska u MTB klub. Sastanci članstva su svakog utorka sa početkom u 19 časova, a na njima se odrađuju najave akcija i dele razne informacije. Dođite i pridružite nam se.

 

! DOBRO DOŠLI !

Design by SVIM @ 2005