Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji

    Na ovoj stranici možete pronaći razne korisne informacije, kao i detaljnije podatke o nekim stvarima koje se nalaze u vestima. Takođe, ovde se nalazi i spisak preporučenih servisa i prodavnica biciklističke opreme u Beogradu.

  • Licenca i UCI broj - šta je sve potrebno za dobijanje MTB registracije

  • MTB kalendar - predlog izdat od strane BSS-a

  • Radnje i servisi - gde potražiti delove i pomoć u glavnom gradu

  • MTB klubovi - spisak klubova i organizacija u SCG

  • MTB Pravilnik za SCG - Osnovne propozicije za MountainBike kod nas u .zip formatu (ovo je trenutna verzija, pravilnik je izmenjiv) veličine 200 Kb (download može potrajati par minuta)
Design by SVIM @ 2005