Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji
Na ovoj stranici nalaze se rezultati takmičenja na kojima su učestvovali članovi kluba, a takođe i pojedinih na kojima nisu. Ovde se mogu naći i krajnje tabele šampionata SCG u svim kategorijama, kao i tabele nekih internacionalnih MTB šampionata. Rezultati su hronološki poređani.

Tabele iz 2003. godine

Rezultati iz 2006. godine

Rezultati iz 2005. godine

Rezultati iz 2004. godine

Rezultati iz 2003. godine

Stariji Rezultati

Design by SVIM @ 2005