15. 05. 2006.

Avala - rezultati
Nakon detaljnog pregleda i kontrole, evo konačnog oblika rezultata Drugog MTB Kupa Avale. Dodatni linkovi su postavljeni na središnji deo stranice, uz napomenu da očekujemo vaše komentare vezane za trku. Pišite nam na mail.


12. 05. 2006.

Avala - kako doći?
Kao što smo mnogima i obećali, evo tekstualne verzije načina na koji se može doći do mesta starta trke na Avali. Dokumentu možete pristupiti ovde. Inače, staza je sređena, nije mnogo blatnjava, a uložen je IZVANREDAN trud u obeležavanje iste! Vidimo se gore, u nadamo se dobroj trci.


07. 05. 2006.

Smeštaj
Obaveštavamo sve bikere koji dolaze na Kup Avale iz daleka da informacije o smeštaju u domu "Čarapićev brest", koji se nalazi na samom mestu starta, mogu naći pozivom na broj telefona 064/186-05-21.


20. 04. 2006.

Avala 2006.
Obaveštavamo Vas da će prva ovogodišnja trka za Kup SCG biti održana u organizaciji našeg tima na Avali, 14. maja. Svi koji su vozili našu trku u oktobru znaju da ovo ne treba propustiti! Kompletna dokumentacija, kao i uvek, dostupna je preko najave koja se nalazi na sredini stranice. Očekujemo veliki broj takmičara i veliku borbu na startu sezone. Trudićemo se da redovno izveštavamo javnost o napredovanju priprema za takmičenje.


18. 04. 2006.

Leskovac - debrief
Prošla je i prva ovosezonska trka. Ima mnogo toga što bismo želeli da kažemo. Ima mnogo toga što treba menjati u ovom sportu kod nas. Ali, sačekaćemo još koji dan, dok navala strasti i nervoze prođe, pre nego što damo mišljenje. Na kraju krajeva, trka je održana, i došli bismo ponovo u ovaj južni grad. Uskoro ćemo objaviti izveštaj, a i sređene rezultate.


   
 
WEB Prijatelji
 
     
 
Drugi MTB Kup Avale - Kup SCG 2006. #1
Održana je prva ovogodišnja Kup trka u našoj organizaciji. Sudeći po reakcijama gotovo 100% učesnika i publike, sve je proteklo u odličnom maniru, tako da se može reći da smo i mi zadovoljni. Uskoro ćemo objaviti jedan izveštaj povodom toga. Rezultati su sređeni (xls), na osnovu njih ćemo uskoro sastaviti i tabelu po kategorijama. Tu su i grafički prikaz i visinski profil, kliknite. Pokušaćemo da napravimo jednu lepu foto-galeriju sa trke. Očekujemo vaše komentare povodom trke, koji nam neizmerno mnogo znače.
     
 
Kalendar takmičenja
Prve trke su počele, a kalendar najavljuje još dosta toga. Može se reći da je ove godine napravljen rekordno dugačak spisak trka u našoj zemlji i okolini. Nadamo se da će dobar deo biti zaista održan, a naročito da će Kup SCG izgledati baš onako kako treba. Uglavnom, svi prate dešavanja u MTB kalendaru za ovu godinu, koji se nalazi ovde, i spremaju se za predstojeće trke.
     
     
 
MTB trka na Avali - oktobar 2005.
Održan je prvi MTB Kup Avale u organizaciji MTB tima "Pobeda". Možemo samo reći da je apsolutno (zaista) svaki učesnik izjavio zadovoljstvo stazom i organizacijom, što nam veoma mnogo znači. Nadamo se da će učesnici izraziti detaljnija mišljenja po pitanju svega, što će još pomoći u daljem unapređivanju manifestacije - pišite! Već smo objavili rezultate, a možete pogledati i foto-galeriju. Na stranici određenoj za ovu stazu i dalje možete pogledati skicu staze i visinski profil. Više o čitavoj manifestaciji pogledajte na sajtu PSB-a - click.
     
 
Biciklima na Musali
Ekspedicija je potpuno uspela - osvojen je najviši vrh Balkana visok 2925 metara! Pohod je trajao ukupno 6 dana, a tim su činili Srđan Marjanov i Aleksandar Matković, koji su se nedavno uspeli i na Maglić. Čast nam je da kažemo da smo cilj ostvarili korišćenjem svih stečenih znanja i veština planinarenja i biciklizma, i pored veoma lošeg vremena. Izveštaj prepisan iz štampe pogledajte ovde.
       
 
Na Magliću biciklima!!!
Tri člana tima su u subotu, 25. juna, osvojili najviši vrh RS Maglić (2386 metara) sa sve biciklima! Uprkos mnogim negativnim stavovima i kritikama (krajnje nepotrebnim) koje su primili pre polaska, uspeli su da pokažu svoju ambicioznost i izdržljivost, i urade nešto na šta bi se malo ljudi odvažilo. Akcija je zaista bila za pamćenje, što ćemo uskoro izraziti putem izveštaja, a do tada uživajte u lepotama Maglića i bukvalno rečeno MountainBike-a - pogledajte foto galeriju sa ove akcije.
 
     
Design by SVIM @ 2005