Kalendar MTB takmičenja
Biciklistički Savez Srbije je saopštio orjentacioni kalendar MTB takmičenja za tekuću sezonu. Možete ga pogledati i preuzeti u rubrici info.


Izdavanje licenci
Počelo je izdavanje ovogodišnjih licenci za MTB takmičare od strane BSS-a. Šta Vam je sve potrebno za vađenje licence možete saznati u rubrici info.


MTB pravilnik
Ovde smo postavili kopiju domaćeg MTB pravilnika - kodeksa ponašanja na stazi a i van nje. Informišite se o svemu tome, od tačnih naziva kategorija pa do načina bodovanja. Sugestije vezane za pravilnik krajnje su dobrodošle. Pravilnik preuzmite odavde.


Pridružite se!
Znamo da je broj ljudi zainteresovanih za MountainBike veliki i u stalnom porastu. Problem je njihova neinformisanost o svemu tome! Pridružite se timu, podelimo znanja i uspehe, i uživajmo zajedno u vožnji i prirodi!


 
   
 
WEB prijatelji
    Ovo je precizan prikaz visinskog profila staze na Avali. Jasno se prepoznaju usponi i spustevi, kao i visinske razlike među pojedinim tačkama staze. Celom dužinom staza se proteže u rasponu od 100 m.n.v. i konstantno gore-dolira, što je prava odlika XC staze. Uz reljefnu mapu i detaljan opis staze vrlo precizno se može analizirati svaki njen deo.
©by Srđan Marjanov
Design by SVIM @ 2005