RSS vesti


Web prijatelji:

 Početna strana
Strana se učitavaPitanja i odgovori (FAQ)

Da li ja mogu da se učlanim u vaše društvo? Po struci sam....
Uopšte nije važno čime se bavite, planinarenje nije profesija već samo naš hobi. U Pobedu se može učlaniti svako - nezavisno od broja godina, struke, pola, nacionalnosti...
Kada mogu da dodjem da se učlanim, šta mi sve treba od dokumenata i koliko košta članarina?
Detaljno uputstvo o tome kada i kako se možete učlaniti kao i savetima "šta dalje" pročitajte na našem sajtu u rubrici Planinarski kutak / Kako postati planinar. Cene članarine su objavljene ovde.
Koliko košta planinarenje na Besnu Kobilu sledećeg vikenda? Da li ima još mesta? Možete li da me prijavite?
Sve raspoložive informacije o budućim akcijama objavljujemo na sajtu. Ukoliko nema podatka o ceni i detaljne najave puta - to znači da vodja to nije dostavio Pobeda Web Team-u, pa shodno tome mi ne možemo da vam odgovorimo na to pitanje. Da li ima mesta za odredjenu akciju, može odgovoriti jedino vodja puta pa vas molimo da se njemu i obratite. Isto važi i za prijave.

Kontakt mail-ove i telefone vodja akcija imate na našem sajtu u rubrici Vodiči P.D. Pobeda na levom meniju.
Šaljem Vam ove dve fotografije od po 1Mb sa prošlonedeljnog orijentiring-takmičenja, a vi ih prosledite osobi XY.
NEEEE!!! Samo nam zagušujete poštu. Sve što nije namenjeno sajtu ili nije službeno obaveštenje za društvo ili pitanje posetilaca NE PRIMAMO! Ukoliko imate mail osobe kojoj šaljete slike (pogledaj kontakt podatke vodiča Pobede) pošaljite joj direktno, mi ne prosledjujemo poštu. Hvala na razumevanju!
Interesuje me da li u junu postoje slobodni termini za korišćenje smeštaja u domu "Čika Duško Jovanović" na Rajcu? Takodje me interesuje koja je cena smeštaja po osobi i kako se može prijaviti na pun pansion?
Za sve informacije o našem domu, molimo Vas da se obratite Ceci na tel 065/520 88 45