RSS vesti


Web prijatelji:

Strana se učitava


Beograd, Srbija

Planinarski sportski klub "Pobeda" je najbrojniji planinarski klub u Srbiji sa preko 2500 članova i najvećim brojem akcija i pohoda. Osnovne aktivnosti kluba su: planinarenje, pešačenje, treking, sportska orijentacija, alpinizam, i nadasve druženje sa ljudima raznih profesija, nacionalnosti, koje sve povezuje humanost i ljubav prema prirodi.
------
Sve informacije i programi u vezi sa aktivnostima našeg kluba, objavljenih na ovom sajtu, namenjeni su samo članovima našeg kluba i članovima planinarskih organizacija učlanjenih u Planinarski savez Srbije.


KLUB PONOVO RADI


    Klub se vraća svojim redovnim aktivnostima uz obavezu poštovanja mera zaštite i prevencije zaraze koronavirusom. Zato svako ko dolazi u prostorije Kluba takođe mora poštovati propisane preporuke u okviru ublažavanja mera, u cilju vlastite zaštite i zaštite drugih.

#BudiOdgovoran i – Rado primljen si u društvo, znaj!

PSK "Pobeda" vas poziva na:

Sastanci se održavaju utorkom od 18č u prostorijama kluba u Mačvanskoj 8 39. Memorijal "Čika Duško Jovanović" ... veza
link
Avala nedeljom ... veza Razmena planinarske opreme ... veza
Akcije u toku:

Najave akcija:


Najnoviji izveštaji:

VII Zimski planinarski kamp za decu i roditelje, Rajac - vodja Ranko Kralj - 09 - 16. februar 2020.

VI Zimski planinarski kamp za decu i roditelje. Rajac - Vodja Miloš Radosavljević - 02 - 09. februar 2020.

Zimski raj na Rajcu - republička akcija za mlade planinare - 08. februar 2020.

Saopštenja:

Popusti u INTERSPORT S TRGOVINA prodavnicama u Republici Srbiji
Pravo na popust ostvaruje član PSK POBEDA, koji uz člansku karticu PSS i plaćene članarine za tekuću godinu priloži i neki od identifikacionih dokumenata (lična karta, pasoš, vozačka dozvola). >>>

Orijentiring
Uspesi srpskog orijentiringa ... link

Popusti u Beosportu
Članovi Planinarskog kluba "Pobeda" u Beosportovim prodavnicama u Srbiji, koji na uvid pokažu planinarsku knjižicu sa plaćenom članarinom (markicom) za tekuću godinu, ostvaruju sledeće pogodnosti prilikom kupovine:  

YU Mountain mailing lista
Ako želite da budete u toku svih planinarskih zbivanja, prijavite se na YU Mountain mailing listu. Uputstvo o ovome možete videti ako kliknete na strelicu.  

06. 05. 2020.
TRENINZI ZA PLANINARE
Obaveštvamo vas da PSK Pobeda poštuje Instrukcije Vlade Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Planinarskog saveza Srbije i omogućava planinarima, posebno takmičarima u svim planinarskim disciplinama i orijentiringu, treninge na našim sportskim terenima – na 200 km markiranih staza na Rajcu. Treninzi se mogu izvoditi individualno ili u grupama do devet članova i jednog sportskog stručnjaka, uz jasno sprovođenje zdravstveno-higijenskih mera koje je propisao Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti covid-19. Za više detalja kliknite ovde: 

22. 04. 2020.
Youtube kanal Pobede
Planinarsko sportski klub POBEDA otvorio je svoj Youtube kanal. U trenutku kada smo sprečeni da se bavimo klupskim aktivnostima video sadržaji je način da se vratimo planinama, prirodi i negovanju zdravih navika, a kanal ćemo sa žarom nastaviti da negujemo unosom novih video materijala čim ponovo krenemo u planinarske akcije. #OstaniKodKuće i poseti Pobedin Youtube kanal klikom ovde: 

20. 03. 2020.
Rezultati prvog kola planinskog trčanja, Čortanovci
Muškarci apsolutna kategorija:
1. mesto Srdjan Mate (Psk Pobeda)
2. mesto Slavko Panic (Psk Pobeda)
Žene, apsolutna kategorija:
1. mesto Ivana Zivkovic (Psk Pobeda)
Ekipno 1. mesto ubedljivih 245 bodova PSK POBEDA
Fotografije i video možete pogledati ovde: 

17. 03. 2020.
Prerasti Vratne
Nažalost odlaže se akcija Prerasti Vratne.
Učesnici akcije treba da se jave vođi oko daljeg dogovora.
Vlada Matković

16. 03. 2020.
Informacija u vezi uplata za naredne akcije:
Poštovani planinari,
UO planinarskog sportskog kluba Pobeda je u skladu sa odlukom Vlade Srbije o uvođenju vanrednog stanja privremeno otkazao sve akcije iz kalendara aktivnosti našeg Kluba do okončanja vanrednog stanja. Planinarske akcije za koje ste već izvršili uplatu akontacije, a treba da se izvedu u toku trajanja vanrednog stanja, takođe se otkazuju ili odlažu za neke druge termine kada kriza prođe. Uplata ze te akcije će u dogovoru sa vodičima biti vraćena ili zabeležena za odloženi termin ili neku drugu akciju koju vodi taj vodič. Što se tiče inostranih akcija i akcija za koje su već izvršene uplate rezervacija smeštaja, prevoza i drugih usluga, postupiće se u skladu sa uputstvima nadležnih ministarstava naše države i država u koje se putuje. Ostale informacije u vezi sa navedenim akcijama možete dobiti kod vaših vodiča.
UO PSK Pobeda

27. 02. 2020.
Najviši vrhovi Korzike i Sardinije
Sastanak prijavljenih planinara za akciju "najviši vrhovi Korzike i Sardinije" biće održan
11.03.2020. u 18h u prostorijama kluba
V. Matković

13. 02. 2020.
Republička akcija za mlade "Zimski raj na Rajcu"
Na Rajcu je održana prva ovogodišnja republička akcija za mlade u subotu, 8. februara 2020. "Zimski raj na Rajcu" odvijao se pod pokroviteljstvom
Komisije za rad sa mladima PSS, a u organizaciji PSK "Pobeda" iz Beograda.Tog prelepog zimskog dana na Rajcu se okupilo 280 dece iz 15 planinarskih
klubova iz cele Srbije, a ukupno je bilo oko 450 učesnika. Izveštaj: Borko Mijailović  

12. 02. 2020.
Himalaji 2019
Film sa akcije Himalaji 2019, koju su uspešno zajedno izveli PSK Pobeda i PD Kinjda, pod vođstvom Vladislava Matkovića i Nebojše Bošnjaka možete pogledati na sledećem linku: 

11. 02. 2020.
Očnjak - Prokletije
Pobedina zastava se zavijorila u zimskim uslovima na Očnjaku na Prokletijama. Vodič akcije bio je Zoran Kovljenjić Soko. Fotografije sa uspona možete pogledati ovde: 

07. 02. 2020.
Niske i Visoke Tatre
Planinari Pobede uspešno zavšili akciju u Tatrama.
Fotografije možete pogledati ovde: 

05. 02. 2020.
Kadetsko prvenstvo Beograda 2020
Poštovani orijentirci i planinari,
Pozivamo vas na Kadetsko prvenstvo Beograda koje će se održati 15.03.2020. na terenu Konjarnika.
Ovo je ujedno i prvo zvanično orijentiring takmičenje u novoj sezoni i prilika da se ponovo upustite u svet orijentiringa.
Teren je nov, zanimljiv i do sad nije korišćen u O svrhe. 

Pobedina škola orijentacije
Tradicionalna ovogodišnja Pobedina škola orijentacije počinje 22.02.2020. Kako se snalazimo u prostoru, šumi, planini? Šta je orijentiring a šta planinarska orijentacija? I još mnogo toga na terenu... 

29. 01. 2020.
72. Skupstina PSK Pobeda
Redovna godisnja skupstina PSK Pobeda odrzana je u subotu 25. januara 2019. godine.
Pogledajte izveštaj. 

25. 01. 2020.
Redovna godišnja Skupština Kluba
Saziva se redovna godišnja Skupština Kluba za 25. januar 2020.g, sa početkom u 11č. Skupština će se održati u svečanoj sali opštine Vračar. Više... 

24. 01. 2020.
Statistika 2019
Statistika akcija za 2019. godinu je objavljena u sekciji Arhiv ovog sajta. Više...